Ons aanbod:

keuken, badkamer & interieur

De geschiedenis van Durocub Keuken

Begin jaren 60, nieuwe revolutionaire huishoudtoestellen doen

hun intrede in de moderne woning. Ook de keuken ondergaat een metamorfose, nieuwe materialen en technieken laten toe de bewoners te voorzien van alle comfort. 1964, zoals de meeste ambachtelijke meubelmakers, verlegt ook de familie Van Damme haar werkterrein... Durocub keuken is een feit.

Het doel en filosofie bij de opstart blijven in de 2° generatie nog steeds hetzelfde, namelijk onze klanten voorzien van alle mogelijke maatwerk voor keuken, badkamer, dressing, TV-ruimte, haard en bureau, dit alles in eigen atelier geproduceerd. Nieuwe en computergestuurde machines zorgen hierbij voor een ongeëvenaarde precisie.

Van strak modern tot stijlvol landelijk

Met een zeer ruim aanbod en keuze uit de meest uiteenlopende materialen, worden uw wensen steeds ingevuld. Van het eerste gesprek, het ontwerp, de planning, van productie tot plaatsing en opvolging, alles gebeurt door eigen vakbekwame mensen. Een interieurarchitecte staat u bij in de keuze van duurzame materialen en verzorgt verder het functionele en architecturale aspect … met een gepersonaliseerd ontwerp trachten wij u altijd te verrassen!

Bezoek onze showroom in Zomergem